اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / وقت سفارت / وقت سفارت هلند vfs

وقت سفارت هلند vfs

جاذبه های کشور هلند چیست؟

آمستردام که به شهر گل ها مشهور است بسیار جذاب و دیدنی است و شما می توانید از آن دیدن کنید و با جاذبه های آن آشنا شوید.

موزه ریجکس در آمستردام، بزرگترین و معتبرترین موزه هنر و تاریخ هلند است. موزه ریجکس دارای مجموعه بزرگی از نقاشی های دوران طلایی هلند می باشد که شامل آثاری از ورمیر و رمبرانت است.

در هلند آسیاب های بادی با قدمت بیش از 1000 هزار ساله هنوز هم وجود دارند. بزرگترین مجموعه از آسیاب های بادی هلند را می توانید در نزدیکی روستای نهر کودکان یا به زبان هلندی Kinderdijk پیدا کنید.

پارک ملی هوگه ولوو یکی از بزرگترین طبیعت های حفاظت شده در هلند است. پارک ملی هوگه مجموعه ای از بوته زارها، تپه های شنی و بیشه زار می باشد.

باغ های گل کوکنهوف بزرگترین باغ گل در دنیاست و در واقع نمادی از صنعت پیشرفته پرورش گل در هلند می باشد. در باغ گل کوکنهوف تقریبا هفت میلیون پیاز گل سالانه در پارک کاشته می شوند.

ساختمان شهرداری دلفت (Delft)، یکی از ساختمان های قدیمی به سبک دوره رسانس است. در امتداد ساختمان یک کلیسای نو در میدان بازار ساخته شده است.

جزایر فریسیان غربی یا به زبان هلندی وادن ایلاندن، یک مجموعه جزیره در دریای شمال و در سواحل دور هلند می باشد. این جزایر ادامه جزایر فریسیان شرقی در آلمان هستند.

شهر لیدن به خاطر وجود قدیمی ترین دانشگاه و همینطور محل تولد رامبرانت و کانال های زیبایش از معروف ترین شهرهای هلند است.

وریجتف معروفترین میدان شهر در ماستریخ می باشد که جنوبی ترین قسمت هلند است. میدان وریجتف را با کلیسای سنت سرواتیس و کلیسای جامع سنت جان می شناسند.

وقت سفارت هلند vfs

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای هلند چیست؟

  1. تکمیل فرم سفارت

فرم سفارت را بدون هیچ نقصی به زبان انگلیسی رسمی تکمیل نمایید و در مدارک خود قرار دهید.

  1. شناسنامه

کپی از تمامی صفحات حتی صفحه فوت نیز الزامی است.

  1. عکس

سه قطعه عکس 6 * 4 که زمینه آن سفید باشد و هشتاد درصد از صورت متقاضی پیدا باشد.

  1. گذرنامه

دارای شش ماه اعتبار از زمان صدور ویزا باشد. حداقل دو صفحه خالی که مهر سفارت در آن درج شود داشته باشد.

  1. گردش حساب

باید حداقل گردش سه ماه اخیر حساب خود را با مهر و سربرگ رسمی بانک ارائه کنید.

  1. سند ملکی

این سند می‌تواند برای یک‌خانه، زمین، مغازه و … باشد. اگر قصد ارائه سند ماشین رادارید باید حداقل قیمت آن معادل صد میلیون تومان باشد.

  1. نامه اشتغال به کار

این نامه باید با توجه به شغل شما صدر شود. این نامه می‌تواند پروانه پزشکی، پروانه وکالت، حکم بازنشستگی، نامه اشتغال به تحصیل، جواز کسب و … باشد.

  1. تأییدیه هتل

شما باید برای تمام مدتی که در هلند اقامت دارید، هتل رزرو کنید و تأییدیه آن را به سفارت بدهید. گاهی ممکن است سفارت از شما رسید پرداخت را نیز درخواست کند.

  1. رزرو بلیط هواپیما

باید برای رفت‌وبرگشت خود بلیط هواپیما رزرو کنید و این برگه را نیز به سفارت دهید.

  1. دعوت‌نامه

از سوی یکی از اقوام و یا دوستان شما باشد که دارای اقامت دائم هلند و یا شهروند این کشور باشد. دعوت‌نامه باید دارای امضای فرستنده و همین‌طور تاریخ باشد.

  1. بیمه‌نامه

باید از جانب شرکتی معتبر باشد و 30 هزار یورو از هزینه‌های احتمالی شمارا پرداخت کند. این هزینه‌ها می‌توانند شامل تصادف، بیماری، فوت و … باشند.

 

 

چگونه می‌توان به هلند سفر کرد؟

برای سفر به هلند باید ابتدا وقت سفارت بگیرید. شما در این راه نیاز به فردی دانا و باتجربه دارید تا بتواند کارهای شمارا سرعت بخشد و بدون هیچ نقصی به پایان رساند.

سفارت در صورت مشاهده کوچک‌ترین نقصی تقاضای شمارا رد خواهد کرد، بنابراین بهتر است کار خود را به ما بسپارید.

مشاورین مجرب و متخصص ما در کمترین زمان ممکن با اندک هزینه‌ای می‌توانند برای شما وقت سفارت هلند اخذ کنند و پس‌ازآن ویزای شینگن هلند را نیز برای شما دریافت کنند.

 

 

چگونه وقت سفارت هلند بگیریم؟

برای اخذ وقت سفارت هلند تنها باید تلفن را بردارید و با مشاورین شرکت ماکان سیر آسمان در پشتیبانی سایت vaghteholand تماس بگیرید. ما در بازه تاریخی مدنظر شما وقت سفارت هلند را اخذ می‌کنیم.

شما با تکمیل مدارکی که به شما خواهیم گفت می‌توانید به سفارت مراجعه کنید و ویزای شینگن هلند را پس از ارائه مدارک دریافت کنید.

 

 

چه نکاتی در ارائه مدارک به سفارت هلند مهم است؟

  • از تمامی مدارک باید یک نسخه کپی تهیه کنید.
  • تمام مدارک باید به زبان انگلیسی رسمی ترجمه شوند.
  • نامه اشتغال به کار می‌تواند جواز کسب، پروانه پزشکی، پروانه وکالت، حکم کارگزینی و … باشد.
  • برای مشاغل آزاد و کسانی که شرکت و یا کارخانه ‌دارند گاهی ارائه لیست بیمه کارمندان نیز درخواست می‌شود.
  • صاحبان مشاغل می‌توانند گردش حساب شرکت را ارائه دهند.
  • دقت داشته باشید که بلیط هواپیما و هتل شما قابلیت کنسلی داشته باشد. درصورتی‌که با ویزای شما موافقت نشود، باید بلیط و هتل را کنسل نمایید.
  • دراین‌بین افرادی بدخواه ممکن است به شما وعده بلیط و هتل صوری دهند و برگه‌ای برای شما صادر کنند و فراموش نکنید که سفارت تمام جزییات را بررسی می‌کند.

درصورتی‌که کوچک ترین نقصی را مشاهده کند درخواست شمارا رد خواهد کرد.

 

پس از اخذ وقت سفارت هلند چه کنیم؟

پس از اخذ وقت سفارت هلند باید برای اخذ ویزای شینگن این کشور اقدام کنید. برای اخذ ویزای شینگن هلند کافی است تا در تاریخ تعیین شده مدارک را به سفارت تحویل دهید.

پس از این مرحله دو تا چهار هفته بعد سفارت هلند به شما پاسخ خواهد داد. در صورت مثبت بودن می توانید ویزای خود را اخذ کنید و سفر خود را آغاز نمایید.

در صورت منفی بودن پاسخ سفارت می توانید دو تا چهار ماه بعد با برطرف کردن علت ریجکتی دوباره برای اخذ ویزای شینگن این کشور اقدام نمایید.

 

 

آدرس سفارت هلند vfs در تهران کجاست؟

در وقت سفارت هلند vfs باید مدارک را در تهران، میدان هروی، طبقه چهارم تحویل دهید اما آدرس سفارت هلند در نقطه دیگری است.

 

درباره ی zahedi

مطلب پیشنهادی

وقت سفارت هلند پالادیوم

درباره کشور هلند در این مطلب قصد داریم تا درباره کشور هلند توضیحاتی را ارائه …