اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت هلند

وقت سفارت هلند

برای مسافرت به کشورهای خارجی نیاز به اخذ ویزا از طریق سفارت کشور مورد نظر میباشد که این به نوبه ی خود نیاز به دریافت وقت سفارت دارد که شما باید حضورا در سفارت خانه حاضر شوید. به دلیل زمان بر بودن ،فوت وقت و تخصصی بودن این پروسه عزیزانی که قصد سفر به کشور های مورد نظر را  دارند میتوانند انجام اخذ وقت سفارت هلند را به ما واگذار نمایند.

ویزای شینگن هلند

بیست و شش کشور اروپایی عضو شنگن هستند که کشور هلند نیز یکی از این کشور های عضو است و  برای مسافرت به این بیست و شش کشور اروپایی نیاز به اخذ شینگن میباشد که خود به انواع مختلف و مرتبط با اهداف مختلف سفر به حوزه عضو شنگن تقسیم میشود و این موضوع بر کشور هلند نیز صدق میکند  و شما میتوانید پس از دریافن ویزای شینگن هلند در مدت اقامت خود به بقیه کشور های عضو سفر کنید .

وقت فوری سفارت هلند

درباره هلند

یکی از کشور های بسیار زیبا و دیدنی شمال غربی اروپا کشور هلند میباشد ،معروف به سرزمین اسیاب های بادی و مزارع گل لاله که خود آن یکی از جاذبه های گردشگری کشور هلند محسوب میشود ،کشوری با تاریخ بسیار عنی  با روستا های  زیبا و سنتی که شهر های بزرگ آن مثل آمستردام نیز هنوز بافت سنتی خود را حفظ نموده  و تداعی گر  روستای سنتی مدرن شده میباشد هلند کشوری بسیار زیبا با مزارع وسیع گل های لاله و سواحل زیبا  که انتخاب زیبای پشت این سفر زیبا نهفته است.

کشور هلند دیدنی های زیادی دارند که از معروف ترین آن شهر آمستردام میباشد که شهری شگفت انگیز با  کوچه و خیابان های سنگ فرش شده  با کانال ها آب  و کافی شاپ های بسیار دیدنی امیخته با سنت و تاریخ که مطمعنا از آن لذت خواهید برد از دیدنی دیگر  کشور هلند شهر روتردام که به گوش خیلی از ما آشناست و  زیبایی کمتر از شهر شگفت آنگیز آمستردام ندارد ، از دیدنی های این کشور کلیسا ها مزارع گل و روستا های آن و خود فرهنگ خاص هلند میباشد که خود آن زیبای سفر به کشور هلند را دو چندان میکند .

انواع ویزای هلند

کشور هلند ویزای خود را بر اساس نوع سفر شما به انواع مختلفی تقسیم نموده است

انواع ویزا برای کشور هلند شامل :

ویزای توریستی هلند یا ویزای تجاری، ویزا برای ملاقات با بستگان، ویزای ورود مجدد و ….. که همه این نوع ویزا ها موقت میباشد و زمان مشخصی برای اقامت در آن کشور تعیین شده است و ماندن بیش از زمان مشخص شده مجاز نمیباشد

ویزای توریستی هلند : ازنوع کوتاه مدت با زمان مشخصی ( حد اکثر 90 روز ) میباشد و برای اشخاصی صادر میشود که با اهداف گردشگری و گشت و گذار به کشور هلند سفر میکند .

ویزای تجاری هلند : برای کسانی صادر میشود که به قصد تجارت و اهداف تجاری به کشور هلند سفر میکنند.

وقت سفارت هلند

جهت دریافت وقت سفارت هلند یا ویزای هلند با ما تماس بگیرید

02166909671-2

مدارک لازم برای اخذ ویزا هلند و وقت سفارت هلند

  1. فرم درخواست ویزا  (که میتوان آن را  دانلود نموده و به صورت تایپی پر کنید )
  2. مدارک هویتی (کارت ملی و شناسنامه شخص با ترجمه انگلیسی )
  3. پاسپورت شخص متقاضی که بیش از 6 ماه از مدت اعتبار آن باقی مانده  و برگ های خالی آن نیز بیش از دو برگ باشد و کپی از بقیه صفحات گذر نامه
  4. کپی بلیط رفت برگشت
  5. محل یا مکانی که شما قصد دارید در طول سفر خود درآن کشور اقامت داشته باشید
  6. سه قطعه عکس که در چند ماه اخیر گرفته شده و با وضعیت درحال حاضر شما مطابقت داشته باشد و  زمینه عکستان سفید باشد
  7. مشخصات کامل  شخصی که درخواست ویزا نموده (وضعیت تاهل ، مشخصات خانواده شخص شامل اطلاعات و کپی از شناسنامه همسر و فرزندان و . .. )
  8. یک سند ملکی به اسم شخص تقاضا دهنده ویزا یا همسر ایشان  (در صورت وجود )
  9. گردش مالی شخص و تمکن مالی بالای 40 میلیون با تایید و امضای بانک مربوطه (ترجمه شده به زبان انگلیسی )
  10. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
  11. بیمه مسافرتی که یک سال اعتبار دارد و هزینه حداقل  30 هزار یورو برای هر مسافر را شامل شود
  12. دعوت نامه (اگر شخصی دعوت نامه داشته باشد نیازی به رزرواسیون هتل ندارد )

جهت گرفتن وقت سفارت هلند و وقت فوری سفارت هلند می بایست تصویر صفحه نخست پاسپورت خود همراه با آدرس محل کار و زندگی را برای ما ارسال کنید، پس از گرفتن وقت سفارت هلند تاییدیه آن به رویت شما رسیده و پس از تایید وقت سفارت هلند شما مبلغ را واریز سپس رسید وقت سفارت هلند را دریافت می کنید.

تلگرام ویزابان